Must-haves voor je nieuwe eetkamer

De eetkamer is dé meest veelzijdige plek in je huis, de eettafel wordt al jaren voor meer gebruikt dan gezellig eten. Tegenwoordig is dit de plek waar je borrelt met je partner, spellen speelt met je kinderen, en diverse laptop taken kunt doen. In deze blog vertel ik over een paar must haves voor in je nieuwe eetkamer

Stylish eettafel

Een stylish eettafel is zeker een van de top musthaves, want ja, zonder eettafel is er geen eetkamer. De perfecte stijl die bij jou past, kan alleen jij bepalen, houd je meer van de rustieke stijl of toch liever iets moderns? Let er wel op dat de eettafel stabiel is en op zijn minst meerdere potjes van monopoly kan overleven.

Eetkamerstoelen

Bij een eettafel horen ook eetkamerstoelen, want ja, hoe anders schuif je aan tafel? Gebaseerd op grootte je eettafel én de hoeveelheid mensen die langskomen zul je 2 á 4 stoelen nodig hebben. Alweer, dit is gebaseerd op de stijl die jij als voorkeur hebt! Persoonlijk bezoek ik altijd de specialist voor eetkamerstoelen in Overijssel. Daar heb ik deze stoere eetkamerstoel gevonden.

Een eyecatcher

Een eyecatcher, ofwel item(s) die aandacht trekken zijn misschien geen must have voor ieder, maar als je wil dat mensen opkijken wanneer ze naar je eetkamer komen dan kan het een goede toevoeging zijn voor je eetkamer! Een mooi stukje kunst, zeer mooie planten of een gigantisch abstract schilderij. Lees dit artikel voor meer tips over eyecatchers!

Een kroonluchter maakt je eethoek af

Een mooie kroonluchter dient gegarandeerd als ‘eye catcher’. Echter is sfeerlicht een belangrijk onderdeel van de eetkamer, daarom moest ik dit wel apart benoemen / toelichten. Hoewel de prijs van kroonluchters vaak kunnen oplopen, voegt deze wel echt iets toe aan je eetkamer. … wat dan…?

Hopelijk heeft dit artikel je wat ideeen gegeven over must-haves die je kunt toevoegen aan je eetkamer om het nét die extra stap te geven. Heb je nog verder advies nodig of vragen? Dan raad ik je aan om op Schippers Lifestyle contact op te nemen me een van de vakbekwame specialisten. Woon je in Overijssel? Dan kun je bij Schippers Lifestyle een afspraak maken om bij hun showroom in Enschede langs te komen!