Verander je interieur met deze handige tips #2

Het veranderen van je interieur is in de zoveel tijd nodig. Naast dat het leuk is om te doen is het ook belangrijk. Je smaak veranderd continue en je wil je natuurlijk wel echt thuis voelen in je eigen huis. Maar je hele interieur veranderen kan een boel geld kosten. Hiervoor heb ik een lijstje samengesteld met alles wat je aan je interieur kan veranderen om het een andere look te geven, zonder te veel geld uit te geven!

Woonkamer trend 2019

Opruimen

Voordat je kan beginnen aan het veranderen van je interieur is het belangrijk dat je huis opgeruimd is. Zo heb je meer overzicht. Alles wat kapot of niet meer mooi is gooi je weg. Hierdoor weet je ook gelijk wat je moet vervangen. Naast dat dit handig is wanneer je je interieur veranderd, is het ook goed om dit bij te houden. De trend dit jaar is niet voor niets “Less Is More”.

Lichte, opgeruimde woonkamer

Meer licht

Een fris huis voelt erg fijn aan. Je wordt rustiger in je hoofd. Dit effect krijg je Niet alleen van een schoon huis zoals ik eerder benoemde maar ook door meer licht in je huis te brengen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld de gordijnen open te gooien en het natuurlijk licht naar binnen te laten. In de wintermaanden kan dit lastiger worden doordat het langer donker is. Breng dan zelf het licht naar binnen door lichte muren en accessoires. Deze stijl gaat in de lente en de zomer gewoon mee!

Lichte, trendy woonkamer

Andere kleur

Door het veranderen van de kleur op je muur creëer je al een heel ander effect op je inrichting. Ook door de kleur van je accessoires te veranderen lijkt het alsof je je hele inrichting hebt aangepast, zonder dat je dat hoeft te doen! Wanneer je de basis van je meubilair in een natuurlijke kleur hebt zoals wit of grijs, kan je dit telkens weer toepassen. Ze verander je van interieur door alleen maar de kleur aan te passen. Ideaal! De kleurtrend van dit jaar is Spiced Honey. Een prachtige warme kleur voor deze winter!

Nieuwe planten en bloemen

Bloemen en planten zijn erg goed voor in je huis. Ze geven zuurstof waardoor jij meer energie krijgt en je je beter gaat voelen. En niets werkt zo zuiverend als het vervangen van je planten! Kijk bijvoorbeeld naar de Monstera plant. Deze grote kamerplant is helemaal trendy en staat leuk in elk huis. Daarnaast is hij ook gewoon erg leuk!