Goedkope houtpellets, rechtstreeks van de fabriek 

Bij Energy Pellets kunt u goedkope houtpellets kopen. Voordelig, want u koopt de houtkorrels rechtstreeks van de fabriek. Ze produceren houtpellets van A-kwaliteit grondstoffen in hun fabriek in Moerdijk. Ze leveren de pellets in heel Nederland bij u thuis af of u kunt de volle pallets zelf in Moerdijk afhalen. Ze hebben verschillende soorten en merken houtpellets beschikbaar, zoals Energy Pellets Premium, Energy Pellets Excellent, en Eco Pellets. Deze worden verkocht in zakken van 15 kg en je kunt profiteren van actieprijzen en vervroegde zomerprijzen. U kunt ook uw energiebesparing berekenen met behulp van hun eenvoudige rekentool voor energiebesparing.  

Voordelig verwarmen van je huis met een pelletkachel 

Een pelletkachel is een ideale manier om voordelig je huis te verwarmen. Door gebruik te maken van houtpellets als brandstof, kun je genieten van een aangename warmte en tegelijkertijd besparen op je energierekening. 

De voordelen van een pelletkachel zijn veelzijdig: 

  • Efficiënte verbranding: De houtpellets worden optimaal verbrand, waardoor je het maximale rendement uit de brandstof haalt. Dit zorgt voor een efficiënte verwarming van je huis.  
  • Minimaal onderhoud: Een pelletkachel vereist weinig onderhoud. Je hoeft de brandstof niet constant bij te vullen en er is weinig schoonmaakwerk nodig. Dit bespaart tijd en moeite.  
  • Minder uitstoot: Pelletkachels stoten minder schadelijke stoffen uit dan traditionele verwarmingssystemen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid.  
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor houtpellets als brandstof, draag je bij aan een groenere toekomst. Houtpellets kunnen namelijk duurzaam worden geproduceerd en zijn een hernieuwbare energiebron.  

Energy Pellets biedt hoogwaardige houtpellets aan die perfect geschikt zijn voor pelletkachels. Met deze houtpellets kun je op een voordelige manier je huis verwarmen en genieten van een aangename warmte. Start vandaag nog met voordelig verwarmen en ontdek de vele voordelen van een pelletkachel. 

Houtpellets bewaren 

Het opslaan van houtpellets is belangrijk om de kwaliteit te behouden. Bewaar ze op een droge en goed geventileerde plaats om vocht en schimmel te voorkomen. Zorg ervoor dat de opslagruimte beschermd is tegen vocht en temperatuurschommelingen. 

Stoken met pelletkorrels 

Voor een optimale stookervaring met houtpellets is het belangrijk om de juiste instellingen op de pelletkachel te gebruiken. Hou deze stooktips aan. Pas de luchttoevoer en brandstofinstellingen aan volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Hierdoor zorg je voor een efficiënte verbranding en minimaliseer je de uitstoot van schadelijke stoffen. 

Verdeel de houtpellets gelijkmatig over de brandstofkamer van de pelletkachel om een gelijkmatige verbranding te bevorderen. Dit zorgt voor een constante en aangename warmte in je huis. 

Met houtpellets als brandstof kun je genieten van een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. Kies de juiste houtpellets voor jouw behoeften en stook op een verantwoorde en duurzame manier.