Kinderen uit huis – Dit doe je met die lege kamer

Zijn je kinderen uit huis en heb je nu eindelijk een lege kamer? Of had je altijd al een lege kamer en wil je daar eens wat anders mee doen? Waarom zou je die lege kamer voor rommel of als washok gebruiken als je er iets veel beters mee kan doen? Met deze geweldige ideeën verander je deze kamer in een plek voor jezelf!

Extra slaapkamer voor logees

Wat altijd handig is, is natuurlijk een extra slaapkamer. Wanneer je kinderen of vrienden over de vloer komen kunnen ze altijd blijven slapen. Ideaal wanneer je je gasten niet meer op een luchtbed of oncomfortabele slaapbank wil laten slapen.

Be creative: Een studio

Voor de creatieveling onder ons is een studio dé perfecte opvulling voor een lege kamer. Zo liggen je penselen, schilderijen, garen en andere materialen niet meer in de weg. Je kan zelfs nieuwe hobby’s beginnen als tekenen, borduren, of puzzelen. Alles wat jij in die kamer wil hebben kan!

Voor de mannen: Een mancave

Dé droom voor elke man, zijn eigen mancave! Een plek waar je tot rust kan komen, een biertje drinkt met je vrienden onder het genot van een voetbalwedstrijd of een spelletje. Wie wil dat nou niet? Daarnaast is het een win-win situatie. Want hoe vervelend is het wel niet dat je man/vriend telkens weer zijn vrienden over de vloer heeft om voetbal te kijken of FIFA te spelen. Zo heb jij ook meer rust!

Mancave

Inloopkast

De droom van elke vrouw is het hebben van een eigen inloopkast. Genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en tassen zodat je ’s morgens rustig je outfit voor die dag kan uitzoeken. Ideaal! Hang een paar spiegels op en zet een leuke poef neer. Ook kan je denken aan een make-up tafel met speciale lampen. Zo creëer je een kamer die helemaal voor jou alleen is!

Lekker sportief, een fitnessruimte

Blijf je graag in shape en heb je altijd al het gemak willen hebben om thuis te kunnen sporten? Dan is een fitnesskamer ideaal! Dit hoeft niet duur te zijn. Gooi een aantal matjes neer en scoor wat tweedehands apparaten en gewichten op internet. Ook bestaan er veel apparaten waarmee je verschillende oefeningen kan doen.

Een thuisbioscoop

De perfecte kamer voor iedereen, een filmkamer! Aan het eind van de dag of na een drukke week is dit de plek om weer tot rust te komen. Geniet hier samen van jullie lievelingsfilms of organiseer filmavonden met vrienden. Investeer in een mooie grote televisie, goede speakers en een paar goede stoelen pof banken. Gegarandeerd veel plezier!